Förlust mot Kungsbacka City FC i årets första match

Publicerat av upfc den

Efter många dagar utav inställda fotbollsträningar pga snö, regn och blåst så var det äntligen dags för premiär och våran första träningsmatch för året! En självklarhet att solen skulle dyka upp och göra dagen lite bättre än annars!

Kungsbacka City FC med spelare som Tobias Hysen och Stefan Selakovic stod på andra sidan planen och det märktes tydligt. Ren klass och underbart att faktiskt få spela mot såna spelare.

UPFC står upp bra och gör en otroligt bra första halvlek där det faktiskt hade kunnat sluta med ledning för oss men som istället slutar med 1-2 underläge. Vi visar ingen respekt för vilka spelare som står på andra sidan utan smäller på och försöker så gott vi kan. Men det märktes tydligt att vi bara är i februari och att detta var första matchen för året!

Mycket som finns att önska – vilket var exakt vad vi var ute efter. Att få en klarare bild på vart vi är och vart vi vill. Nu vet vi lite mer om vilka punkter vi behöver förbättra och vi faktiskt redan gör väldigt bra!

Tack till Kungsbacka City FC och domaren Isaac Armel för en god match och vi önskar er lycka till i år!

Slutresultat: UPFC 1-4 Kungsbacka City FC

Unite People’s mål gjordes av Birol Adem, assist av Zija Sinani.

Kategorier: Nyheter