9 dagar kvar!

Publicerat av upfc den

Endast 9 dagar kvar innan vi åker ner till Falkenberg och premiärspelarna mot Ginsten/Vessigebro/Ätrafors (Ja, det krävs tre lag för att kunna slå oss hehe)

Spelarna är taggade, tränarna är taggade och våra supportrar är taggade!💪🏼

Men idag ska vi inte prata om hur det krävs att man slår ihop tre lag för att kunna slå ett starkt Unite People FC utan vi ska prata om en underbar människa vi har i våran verksamhet.

En person som endast var med i verksamheten som en deltagare i Golden Age och senare även en del av vårat Korpen-lag.

Men så som vi jobbar så försöker vi se potentialen i människor och hur de kan bidra till något bättre! 🏆

Detta var inte så svårt för mig att se när man såg på Michal Myslinski.

Positiv, driven och vill alltid att folk ska må bra.😃

Vi började med att ta med honom som ledare för Golden Age – vilket funkade superbra!

Därefter var vi en man kort på Mini-Parasporten och självklart var han först med att räcka upp handen och ställa upp. Sen ville han inte lämna. Så han har fortsatt som ledare även där och är otroligt omtyckt utav barnen!

Några veckor senare var vi lite ont om folk för Parasporten – och återigen var han först med att räcka upp handen och har inte lämnat oss sedan dess.

Även där är han otroligt omtyckt!👏🏽

Så för några månader sen var Michal en utav våra deltagare som egentligen bara dök upp för att sparka lite boll med andra 30-åringar på söndagar.

Idag så är han ledare för Golden Age, Mini-Parasport och Parasport och är omtyckt utav både deltagare och andra ledare!🥰

Vi kan inte med ord beskriva hur glada vi är över att ha funnit en sådan grym människa som ledare och vi ser fram emot att han i framtiden fortsätter ta större och större roll i verksamheten och hjälper oss bygga våran verksamhet!🖤

Men nog om Michal, om 9 dagar är det faktiskt dags för match! 🤷🏼‍♂️

Kategorier: Nyheter