Inför: Kungsbacka City

Publicerat av upfc den

Då var det dags igen! 💕

En rosa match likt förra året där alla intäkter går till Varberg För Liv som sedan kommer lägga det oavkortat för att överraska ett eller flera cancerdrabbade barn – förra året hade vi IFK Bänared på besök, detta året har vi något mer profilstarkt Kungsbacka City FC med Tobias Hysén, Stefan Selakovic och co!

Till matchen har vi fått oss en liten pratstund med Amadeus Hedenör som är otroligt taggad inför uppgiften av att få möta ett topplag i serien, speciellt eftersom han missade förra matchen mot Långås/Morup!

– Hur är tankarna inför matchen?

”Det skall bli otroligt roligt på fredag. Hemmamatch med troligtvis en hel del människor i publiken och mot ett lag med flera namnstarka profiler. Det kan väl egentligen inte bli bättre?

Dessutom har den här matchen ett viktigare syfte än många andra då alla intäkter går till Varberg för Liv som skall tillsammans med Unite People överraska flera cancerdrabbade barn. Helt fantastiskt! ”

– Förra veckan blev det en sur förlust borta mot Långås/Morup som ligger före oss i tabellen. Känner du att det nivån på vårat lag skiljer sig från de andra topplagen?

”Nej det tycker jag inte alls, med reservation för Särö IK och Kungsbacka som vi ännu inte har mött. Vi har en stark och bred trupp som jag tror bara kommer bli bättre och bättre framåt hösten. Vårt problem hittills har mer varit att det är många nya vilket har medfört att vi inte är helt samspelta. Ett exempel är när vi mött Kung Karl där man såg att de var otroligt samspelta, man såg att flera utav dem har spelat i många år tillsammans. Men vi slet som djur och bärgade till slut tre poäng även i den matchen efter ett fint skott från Emil. Vårt problem har väl även varit att våra poäng hittills endast har kommit på hemmaplan, detta är något vi måste ändra på redan till nästa vecka.

– Ni har 6 spelade matcher, vunnit alla tre hemmamatcherna och förlorat resterande tre bortamatcherna. Vad beror detta på?

”Ja, precis som jag sa tidigare är det något som behöver ändras på. Jag har tyvärr inte svaret på varför vi vunnit alla hemma och förlorat alla borta mer än att jag tror vi alla är något mer taggade på hemmamatcherna. Alla springer och kämpar lite mer än vanligt och det är något som krävs i den här serien. Sexan är en jobbig serie där dem flesta lagen kan vinna mot varandra, det mesta handlar helt enkelt om inställning och vilja. Vill man vinna till 100% och man spelar för laget i 90 minuter, då brukar det tillslut ge 3 poäng. Vi behöver hitta samma vilja och inställning även i bortamatcherna och lära oss att det inte går att underskatta något lag i den här serien.”

-Tobias Hysén, Stefan Selakovic och möjligtvis andra profiler samt duktiga och stabila division 6 spelare – hur taggad är du inför uppgiften?

”Haha, ja det skall bli en otroligt intressant uppgift för oss. Jag har ju legat sjuk under en ganska lång period nu men på fredag kommer viljan och envisheten ta över. Tobias Hysén är ju anfallare och jag defensiv mittfältare så det skall jag se till att det blir en rolig ”match i matchen”. Nej men skämt åsido, det är några välkända namn men mer än så vet jag inte om dem. Det blir som vilken annan match som helst, när domaren blåser igång kvittar de vilka som står på andra sidan, det enda viktiga är att vi inkasserar tre poäng och får sjunga vinstramsan som vi har vant oss vid på Håsten.

– Då tackar vi Amadeus för pratstunden och önskar er stort lycka till och håller tummarna på att vi plockar hem årets fjärde vinst och även ett stort bidrag som vi kan skänka till Varberg För Liv! 💕💕💕

Kategorier: Nyheter