Inför: Särö IK

Publicerat av upfc den

Inför: Särö IK

Imorgon var det dags igen! 💕

Årets andra rosa match där alla intäkter går till Varberg För Liv som kommer att överraska ett eller flera cancerdrabbade barn. I våras hade vi Kungsbacka City FC på besök, nu möter vi ett stenhårt Särö IK som kommer kriga för uppflyttning. 

Matchen till ära har vi fått oss en liten pratstund med föreningens huvudtränare och grundare Adnan Bainca som har lite blandade känslor inför matchen!

–Hur är tankarna inför matchen? 

”Jag är tyvärr väldigt splittrad angående matchen då vi haft en bättre period fotbollsmässigt det senaste, men får tyvärr ställa upp med ett svagare lag p.g.a mycket skador och arbete. Vi var dock i samma sits senast mot Särö och gjorde en fantastisk insats den gången! Vi håller tummarna för en lika bra inställning denna gången!” 

–Senaste matchen mot Särö IK innebar en förlust, är ni nu revanschsugna? 

”Mer än någonsin! Inte bara vill vi högre upp i serien, utan också kul att kunna påverka toppstriden och ”förstöra” för andra. Dessutom har vi en målsättning på 24 poäng och vi har fortfarande en bit kvar!”

–Vad gör Särö IK till ett perfekt motstånd i en Rosa Match?

”Ett väldigt bra fotbollslag med en tydlig spelidé som tvingar fram det bästa från oss!”

–Sist men inte minst, kommer vi själva få se Adnan Bainca på plan eller kommer du hålla dig vid sidan om?

”Tyvärr så ja, precis som jag berättade så har vi ett skadedrabbat lag och jag bland flera andra blir tvungen att vara med och spela trots en bristning i baksidan! Men men, det ska nog gå bra ändå. Jag avgör i 89:e!”

– Vi tackar Adnan Bainca för pratstunden och önskar laget stort lycka till! Vi håller tummarna på att plocka hem en vinst och även ett stort bidrag till Varberg För Liv!💕

Skribent: Julia Johansson

Kategorier: Nyheter