Förlust i rosa matchen!

Publicerat av upfc den

Förlust i dagens rosa match!

Dagens rosa match mot Särö IK innebar en förlust. P.g.a. många avhopp och sjukdom fick Unite People FC kämpa extra mycket, men tyvärr räckte det inte hela vägen. Laget krigade ända in i slutet, men det var Särö IK som gick därifrån med en vinst.

Resultatet blev i slutändan 1-4 och målet gjordes av ingen mindre än vårt nyförvärv Mikael Pilstrand. Matchens lirare går till Benjamin Olausson från Unite People FC och Jean-Pierre Marques från Särö IK.

Kommentar från Adnan: 

”Återigen så ser vi till att få en brant uppförsbacke att jobba ifrån innan 10 minuter i matchen. 

0-1 efter 28 sekunder och 0-2 efter 6 minuter, men trots det så jobbar vi oss in i matchen och kommer till väldigt många lägen! Tyvärr är vi inte riktigt ”där” och då vinner man inte några matcher. Vi gör mycket dåligt men samtidigt gör vi väldigt många bra saker som vi kan bygga på! Nu har vi tre matcher kvar, och 4 poäng innan vi nått vårt mål. Bara att bita ihop och kämpa vidare.”

Skribent: Julia Johansson

Kategorier: Nyheter