Julafton med Unite People!

Publicerat av upfc den

Julafton med Unite People

Den 24:e december är det äntligen dags för Julafton med Unite People igen! Varje jul vaknar många barn och ungdomar upp till en helt vanlig dag, utan möjligheten eller traditionen att få fira något så underbart som julafton. Detta är något vi vill ändra på och kommer därför i år igen erbjuda alla ungdomar mellan 11–20 att fira julafton med oss! 🎅

För tredje året i rad öppnar vi upp fritidsgården Mittpunkten på Håsten mellan kl. 12.00–22.00 för alla som inte brukar, har som tradition, eller har möjligheten att fira julafton hemma! Vi kollar på Kalle Anka, äter julmat, delar ut julklappar, leker massa lekar, kollar på julfilmer, fikar, etc. och ser till att alla får en minnesvärd och fantastisk dag!

Nyhet för i år är också att vi kommer köra runt och plocka upp de ungdomar som bor utanför centrum och som inte har möjligheten att ta sig till eller ifrån oss. En gång i timmen under hela dagen kommer vi plocka upp och lämna av de ungdomar som har behov av detta. Är du i behov av att bli upphämtad eller avsläppt? Säg gärna till så återkommer vi med ”hållplatser ”när det närmar sig! Som vanligt är dagen kostnadsfri och föreningen i samarbete med sponsorer och bidrag kommer stå för kostnaderna. I år ska ALLA ha möjligheten att fira julafton, oberoende vem man är eller vilka förutsättningar man har!

Vet du redan nu med dig att du inte har någonstans att vara på julafton? Se till att komma bort och fira med oss och massa andra ungdomar i Varberg! Vi kan garantera att det kommer bli en fantastiskt och minnesvärd dag, full av roligheter och kärlek!

Hör gärna av er till [email protected] eller på 0736–79 58 99 om ni redan nu vet med er att ni ska komma och om ni i så fall behöver bli upphämtade eller lämnade. Vi ses den 24:e december! 🙏 🎅 

Plats:Mittpunkten Varberg – Simhallsgatan 3, Varberg

Tid:kl. 12.00-22.00 – buss går en gång i timmen

Ålder:11–20 år

Skribent: Julia Johansson

Kategorier: Nyheter