2020 – nya möjligheter!

Publicerat av upfc den

2020 - nya möjligheter!

Nytt år, nya möjligheter & nya förutsättningar för Unite People FC! 🙏

Från och med januari 2020 och framåt, kommer vi ha 4 personer som arbetar inom vår förening och verksamhet! Adnan Bainca (verksamhetschef), tillsammans med Birol Adem (projektledare), Martin Rutgersson (daglig sysselsättning) och Josefine Bengtsson Sinclair (praktikant) kommer ha olika uppgifter och ansvarsområden inom föreningen för att se till att vi utvecklas och fortsätter växer.

Nedan kan ni läsa en kort presentation om varje person och vad denna kommer att göra i verksamheten framöver:

Adnan Bainca:

”Mitt namn är Adnan och jag är 27 år gammal. Från och med 1 januari så är jag anställd hos Unite People FC och kommer att vara lite av ”spindeln i nätet” för att se till att vår breda verksamhet fungerar som den ska! Mycket av min tid framöver kommer spenderas ute bland skolor så jag hoppas att vi ses, och tveka inte att komma fram och tjöta!

En annan viktig roll jag kommer ha är att se till att få vår förening att växa och därför kommer jag också lägga mycket fokus på näringslivet i Varberg, så det är mig ni kommer träffa när det är dags för att sponsra!

Sedan kommer jag även ha äran att vara huvudtränare för både herr och dam-laget under 2020!”🤩

Birol Adem:

”Mitt namn är Birol! Jag är 26 år gammal och kommer från Varberg. Jag jobbar 50% som elektriker och från och med idag så börjar min nya tjänst som projektledare för Unite People på 50%!

Framöver kommer ni hitta mitt ute bland alla skolor i Varberg där jag kommer sprida information om vår verksamhet, så tveka inte på att komma fram och hälsa!”😀

Martin Rutgersson:

”Mitt namn är Martin och jag är 27 år gammal och bor i Varberg. Jag har nu min dagliga verksamhet här på Unite People 3 dagar i veckan och resterande 2 dagar jobbar jag på Peder Skrivares Café!

Jag kommer hjälpa Adnan och Birol med olika uppgifter och tillsammans med mina kollegor även åka runt till skolor och träffa ungdomar. Jag är även ansvarig för fotograferingen.”👏

Josefine Bengtsson Sinclair:
”Mitt namn är Josefine. Jag är 30 år gammal och kommer ifrån Falkenberg. Jag läser till socialpedagog med speciell kompetens inom kognitiv beteendevetenskap. Fram till mitten av februari kommer jag göra min praktik hos Unite People och därmed hjälpa till med det som behövs. Hoppas vi ses!”☺️

Vi önskar alla varmt välkomna till Unite People FC och ser fram emot att ta del av arbetet ni tillsammans kommer göra för föreningen och för vår verksamhet! 🙏🖤

Skribent: Julia Johansson

 

Kategorier: Nyheter