Skip to main content

Fotboll Fitness

Fotboll Fitness är mer än bara ett träningspass; det är en livsstil som förenar fotbollsglädje med personlig utveckling och hälsa. Under våra träningar sätter vi stämningen för en inspirerande och inkluderande atmosfär, där varje deltagare får utforska sin kärlek till sporten i en rolig och avslappnad miljö.

Inkludering: Fotboll Fitness är öppet för alla kvinnor över 18 år, oavsett tidigare erfarenheter av fotboll. Vi välkomnar nya ansikten med öppna armar och skapar en miljö där gemenskapen är i centrum.

Glädje: Vi blandar seriösa fotbollsövningar med lekfulla utmaningar som får våra deltagare att glömma att de ”tränar”. Det är den perfekta kombinationen av sport och glädje om håller motivationen på topp.

Hälsa: Våra pass är utformade för att boosta fysisk kondition samtidigt som de erbjuder mentalt utrymme för avkoppling och återhämtning – det handlar inte bara om att bygga muskler eller uthålligheter utan om att stärka självkänslan och välbefinnandet.

Vart är vi?
Peder Skrivares Idrottshall

När tränar vi?
Söndagar, 10:30-12:00

Vad behöver jag tänka på?
För kvinnor – 18 år eller äldre, vara i tid och ha ombyte.

Vad kostar det?
250 kr/år.

Framgångsfaktorer

Fotboll Fitness är vårt dynamiska svar på att man kombinera fysisk hälsa med social inkludering. Genom att tillämpa forskningsbaserade metoder har vi skapat en träningsform som stärker både kropp och gemenskap, där deltagarna hittar motivation och livsglädje i varje pass.

Utmaningar

Medan Fotboll Fitness har mött entusiastiska deltagare och noterbara framgångar, har vi även mött utmaningar. Att möta individuella behov och upprätthålla en konsekvent och säker träning har ställt krav på flexibilitet och innovation.