Skip to main content

Vårt herrlag är en berättelse om passion, hårt arbete och en outtröttlig strävan efter excellens. Sedan lagets start 2018 i Division 7 har vi upplevt en resa av ständig utveckling och framsteg, klättrat genom seriesystemet och stött på både framgångar och utmaningar längs vägen. Förra året mötte vi svårigheter som ledde till att vi i år tar nya tag i Division 6, redo för en nystart med förnyad energi och ambition.

Laget består av en blandning av unga talanger och erfarna spelare, vilka tillsammans skapar en dynamisk och mångsidig trupp. Vår spelstil har prisats för sitt estetiska värde – vi spelar en fotboll som inte bara är effektiv utan också underhållande och uppskattad av både supportrar och motståndare. 

Inför säsongen 2024 ser vi fram emot att bygga ett nytt lag med nya mål och ett innovativt spelsätt. Ambitionen är klar – att återigen klättra i seriesystemet. Vi är fast beslutna att ta tillvara på varje möjlighet att utvecklas, växa som lag, och fortsätta att sprida glädje och stolthet.

Vi är mer än bara ett fotbollslag; vi är en familj som tillsammans strävar efter att uppnå våra drömmar och mål.