Julafton med Unite People

Alla barn och ungdomar ska få fira julafton med nära och kära, men tyvärr är det inte alla familjer som i dagsläget firar jul. Att sitta ensam på jul, medan alla andra firar med släkt och vänner, äter god mat, öppnar julklappar, skrattar och kollar på Kalle Anka, är något som vi vill ändra på! Unite People vill skapa en möjlighet för barn och ungdomar att fira julafton och uppleva den glädje julen medför. Vi vill att det varje år ska finnas en mötesplats för alla att fira jul på och knyta an till nya människor.

 

Unite People har sedan 2017 erbjudit alla att fira julafton med föreningens ledare, där gemenskap och att känna tillhörighet värderas högt. Vi äter god mat, kollar på Kalle Anka och andra julfilmer, öppnar paket och ser till att alla, varje liten individ, blir sedd och får fira något så underbart som julafton. Vi vill ge alla som inte brukar fira jul, eller aldrig gjort detta tidigare, en möjlighet att uppleva en minnesvärd julafton. Dagen är såklart kostnadsfritt och föreningen står för allt, då alla inte har råd att lägga de pengar julen ofta innebär.

Vi vill skapa ett integrerat samhälle genom att fira julafton tillsammans och se till att alla har någonstans att vara under juletid. En så simpel grej som att få en möjlighet att fira julafton med andra, kan göra så stor skillnad för många barn och ungdomar! Vi anser att alla bör ha en möjlighet att fira julafton!

Därför bjuder vi alla barn och ungdomar mellan 11-20 år som inte har någonstans att vara på jul, till att fira julafton med Unite People på Mittpunkten den 24/12! En heldag med föreningen, dess ledare och självklart flera barn och ungdomar. Tid och vidare info kommer när det närmar sig, men spika upp 24/12 om du redan nu vet med dig att du inte har någon att fira med eller aldrig tidigare haft möjligheten att testa på detta!

Alla mellan 11-20 år är välkomna att fira julafton med Unite People-familjen!