🎄 Jul med Unite People: En Tid för Gemenskap och Glädje 🎄

Julen är en tid för värme, gemenskap och glädje. 

I Varbergs hjärta, där Unite People FC:s anda glöder som vintereldar, öppnar vi våra dörrar för en festlig högtid som värmer mer än bara kroppen – den värmer själen.

För ungdomar mellan 11 och 17 år, blir julen med Unite People en chans att uppleva den sanna julandan där ingen står ensam i vinterkylan.

Under vår ”Jul med Unite People”, glöder inte bara ljusen extra starkt, utan även leenden lyser upp vår anläggning. Det är inte bara om att ge eller få presenter; det handlar om att dela ögonblick av lycka, att skapa minnen och att bygga broar mellan hjärtan.

Vi anordnar aktiviteter som inkluderar alla, oavsett bakgrund eller förmåga. Vår julafton är utformad för att alla ska kunna delta och känna glädjen i att spela spel, skratta och vara en del av något större. Vi delar på julbordet, bakelserna och godiset, men också på berättelserna om hur vi tillsammans kan göra skillnad.
Och sedan avslutar vi med massor utav julklappar till alla barn!

Så i år, kära ungdomar i Varberg, låt oss skapa en jul som sträcker sig bortom gåvorna och in i hjärtats värmande kärna. Låt oss sprida kärlek, hopp och den sanna betydelsen av julen.

📆 Datum: 24 december, 2023 
📍 Plats: Återkommer 
⏰ Tid: 14:00 – 20:00

Kom och var med oss för att fira en ”Jul med Unite People”.
Låt oss lysa upp Varberg med den mest värdefulla gåvan av alla – gemenskapen.

Låt oss fylla denna högtid med magi för varje ungdom. Tillsammans skapar vi en jul som ingen glömmer.