Skip to main content

Välkommen till Unite People FC – en plats där fotboll möter gemenskap och där varje medlem är en viktig del av vår stora familj. Att vara medlem hos oss är så mycket mer än bara att spela fotboll; det är att vara en del av en rörelse som värderar inkludering, utveckling och samhällsengagemang.

Vad innebär medlemskapet?

Gemenskap: Som medlem i Unite People FC blir du en del av ett supportivt och inkluderande nätverk. Vi tror starkt på att sporten kan föra människor samman och vi arbetar aktivt för att skapa en miljö där alla känner sig välkomna.

Utveckling: Vi erbjuder träningar och aktiviteter för alla åldrar och nivåer, från våra yngsta spelare i Mini-Parasporten till våra seniorer på Gåfotbollen. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat hela livet finns det plats för dig att växa och utvecklas.

Engagemang: Att vara medlem betyder också att du bidrar till ett större syfte. Genom våra många initiativ, från samhällsprojekt till föreläsningsserier, gör vi skillnad i Varberg och skapar en positiv inverkan i vårt lokalsamhälle.

Nytta: Ditt medlemskap ger dig tillgång till klubbens faciliteter, deltagande i turneringar och sociala evenemang. Det är en investering i din personliga hälsa och välbefinnande och ett steg mot ett aktivt och meningsfullt liv.

Bli medlem idag!

Ditt medlemskap i Unite People FC är ett första steg mot att skapa långvariga vänner, uppleva glädjen i sport och göra en positiv förändring. Vi ser fram emot att välkomna dig i vår växande familj.

Hur blir du medlem?

Att bli medlem är enkelt. Medlemsavgiften betalas årligen och är uppdelad på sätt att träningsavgiften i olika kategorier beroende på ålder och aktivitetsnivå. Här är en översikt av avgifterna:

  • Medlem: 10 kr
  • Stödmedlem: Valfritt

    Träningsavgifter:
  • Herrlaget:            1290 kr
  • Parasport:             290 kr
  • Mini-Parasport: 490 kr
  • Golden Age:         490 kr
  • Fotboll Fitness:   240 kr

Alla avgifter går direkt tillbaka till klubben och används för att underhålla anläggningar, utrustning och stödja våra olika verksamheter.

Betalning kan göras via Swish till nummer
123 508 30 50 eller BG 5308-8754, och glöm inte att ange ditt namn och personnummer för enkel identifiering.