Skip to main content

Vi introducerar ”Stefan Appelgrens Minnesfond” för att hedra
Stefan Appelgren, en hängiven pappa och en drivande kraft i vår Mini-Parasport. Stefan, som tragiskt gick bort, var passionerad i sitt stöd till barn med funktionsnedsättningar. För att bevara hans minne och fortsätta hans arbete, delar fonden årligen ut två stipendier på 5 000 kr var till personer som utmärker sig genom sitt arbete för personer med funktionsnedsättningar.

Vi uppmanar nu alla att nominera individer som visar exceptionellt engagemang inom detta område. Berätta för oss om någon som gör en verklig skillnad, som inspirerar och motiverar andra, och som förtjänar erkännande för sitt arbete.

Låt oss tillsammans lyfta fram dessa hjältar och ge dem det stöd och erkännande de behöver för att fortsätta sitt viktiga arbete. Skicka in din nominering med en motivering till varför din kandidat bör motta ”Stefan Appelgrens Minnesfond”. Hjälp oss att hedra Stefans minne genom att stödja de som strävar efter en mer inkluderande värld.


  1. Den nominerade ska ha visat konsekvent engagemang i arbete som gynnar personer med funktionsnedsättningar.
  2. Den nominerade ska ha bidragit till innovativa lösningar eller aktiviteter som förbättrar livskvaliteten för målgruppen.
  3. Den nominerade ska ha haft en märkbar positiv effekt på gemenskapen och dess välbefinnande.
  4. Den nominerade ska ha varit engagerad i sitt arbete med funktionsnedsatta under en längre tid, vilket visar på långsiktigt engagemang.
  5. Den nominerade ska vara en förebild som sprider positiv energi och inspiration och upprätthåller höga etiska standarder i sitt arbete


Du nominerar genom att mejla info@upfc.se
Nomineringen skall vara inlämnad senast 30 september och stipendiet delas ut på den årliga Unite People-Galan i oktober.

Ange då:
– Namn och efternamn på den du nominerar
– Vart den nominerade engagerar sig
– Namn och efternamn på dig som nominerar
– Telefonnummer till dig som nominerar