Öppna dina ögon. Ingen kan säga vad du kan och inte kan. Vi vet att du kan. Vi vet att du kan bli mer. Vi kommer stå vid din sida och skrika oss hesa för dig. Vi tror på dig. Låt ingen säga någonsin att du inte kan välja.
Nu kör vi igång Unite Academy. Du ska med.
 
Vi vet att du kan bli mer. Men det är inget som händer av sig själv. Därför startar Unite Academy. I fyra steg kommer vi ge dig allt och lite till. 
 
Först. Du kommer bli utmanad. Vi kommer fråga dig vad du vill, vad du brinner för. Vi kommer pusha dig att leda dig själv. Du kommer driva fram idéer du inte hade en aning om att du hade. 
 
Två. Ska du jobba eller ha egen business? Med Unite Academy kommer du fråga dig själv var du ska någonstans, inte om du ska någonstans. Du kommer tillsammans med oss pröva dina tankar och idéer.
 
Tre. Ut och testa. Det är viktigt att pröva sina idéer och det man lärt sig. Kommer det bli som du tänkt dig? Kanske. Kanske inte. Men ge dig själv en chans.
 
Fyra. Vi sätter oss tillsammans. Vad har du fått av det här? Var ska du nu? Hur ska du ta dig dit? Vi gör en plan tillsammans!

Vi kommer ställa krav på dig. Aldrig ifrågasätta dig.
Anmäl dig till Unite Academy nu!
 
 
För mer information och anmälan se längre ned.
Unite Academy genomförs i samarbete mellan Unite People FC och Bright Change AB med finansiering av Varbergs Sparbank.
 
Visste du att 39% av unga i åldrarna 15-29 år tror att det är genom att vara egenföretagare eller entreprenör som man har störst chans att få utlopp för sina drivkrafter och sin fulla potential i livet? *
 
VISION
Unite Academy har som mål att ge framtidstro till unga. Vi tror att vägen dit är genom självledarskap och att våga tänka som en entreprenör. Vi vill locka fram drömmar om framtida yrkesval och möjliggöra vägen dit. Oavsett vilken bana man väljer i livet, företagare eller anställd, är det viktigt att tro på sig själv. Att vara företagsam.
VEM?
Unite Academy riktar sig till dig som bor i Varbergs Kommun 16–25 år. Du kanske studerar på gymnasiet eller saknar sysselsättning och har inte helt landat i vad du ska göra framåt i livet.
VAD?
Unite Academy består av workshopkvällar med interaktiva och inspirerande föreläsningar där du som deltagare får chans att bolla idéer och tankar. Först hjälps vi åt att identifiera dina styrkor och drivkrafter samt områden du brinner för. Därefter utforskar vi vad entreprenörskap och entreprenöriellt mindset innebär. Finns det kanske ett speciellt yrke du vill utbilda dig inom och bli anställd eller kanske vill du starta eget företag. Oavsett vad så hjälper vi dig att lägga en plan för att nå dina mål och drömmar.
NÄR?
Unite Academy drar igång hösten -22 med start i september. Vi träffas vid 10 tillfällen, varannan onsdag under höst och vinter 2022/2023.
Plats och exakt datum för start kommer längre fram!
Anmäl ditt intresse till [email protected]
 
I anmälan vill vi att du skriver lite om vem du är, din bakgrund och varför du vill gå Unite Academy. Vi önskar gärna en referens till en lärare, nuvarande eller tidigare chef eller någon annan vuxen som känner dig.
* Källa: Rapport Ungdomsfokus 2022 av Rasmussen Analys AB och Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap –  https://wwwungtledarskap.cdn.triggerfish.cloud/uploads/2022/03/Ungdomsfokus-2022.pdf